Novi Sad
27.06.2014.
17:39
Novi Sad dobio je sertifikat "Film Friendly", koji mu je uručen u Beogradu na Regionalnoj konferenciji "Pripremanje Dunava za glavnu ulogu u filmovima".
  • Orwell Vegan

    28.06.2014 06:47
    Ovaj sertifikat
    Moze da ima svako selo. Treba daleko vise da se radi da bi negde zazivela produkcija tv i filmskog programa, ali ni ovi ni oni prosli na vlasti o tome nemaju pojma, niti hoce da rade na tome. Tajna je u razvijanju prvo sopstvene produkcije koja onda donosi novac, isto kako bi trebalo u privredi: prvo ojacati svoje preduzetnike, a ne strane. Kod nas se samo kupuje program i od toga lepo zive samo oni koji se u ceo posao ugradjuju, uzimajuci nam svima novac preko budzeta. Od toga drzava nema koristi. Ono malo para sto ide u neke produkcije je sve, ama bas sve preko namestenih konkursa, a dobitnici na konkursu ni ne moraju da zavrse svoja 'dela'. Dok se ovde stvari sustinski ne promene, nema od ovog nista. Ovde se ogromne pare bacaju na ulicni filmski festival koji ne sluzi interesu razvijanja i promocije domace produkcije, sto pametne i trzisno svesne drzave ne rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna